Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Εύρεση συμπαικτών στην Μαινόμενη Άβυσσο




Είναι και επίσημα εδώ! Η εύρεση συμπαικτών για παιχνίδια ARAM στην Μαινόμενη Άβυσσο είναι διαθέσιμη από αυτήν την ενημέρωση. Ξεκίνησε ως κίνηση μέσα από την κοινότητα, αλλά εξελίχθηκε γρήγορα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τύπους παιχνιδιού στο League of Legends. Πλέον, οι μάχες σας στο ARAM θα διεξάγονται σε μια γέφυρα με νέα, παγωμένη αισθητική, καθώς και με νέους μαγαζάτορες και στοιχεία του περιβάλλοντος που μπορούν να καταστραφούν. Επίσης, αναβαθμίσαμε το χάρτη εκμάθησης και του δώσαμε τη νέα εμφάνιση. Πατήστε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέξτε την Μαινόμενη Άβυσσο για να μπείτε σε ουρά για το πρώτο παιχνίδι ARAM σας με εύρεση συμπαικτών.

Στο πιο βαθύ σημείο της Γης των Ρούνων, η γέφυρα πάνω από την Μαινόμενη Άβυσσο αποτελεί σημείο αναφοράς για αμέτρητες ιστορίες και μύθους. Λένε ότι όταν ο άνεμος είναι δυνατός, μπορείς ν' ακούσεις αφύσικες κραυγές να αναδύονται από τα βάθη του χάσματος. Ίσως να 'ναι παιχνίδια που κάνει ο άνεμος. Ίσως, όμως, να προέρχονται από κάτι πιο σκοτεινό, κάτι που χάθηκε πολύ καιρό πριν στα βάθη της γης.







                                                   Το τυχαίο στοιχείο είναι μεν ένα από τα πιο δια
σκεδαστικά χαρακτηριστικά της Μαινόμενης Αβύσσου, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φορές που απλώς δεν θέλετε να παίξετε με έναν συγκεκριμένο ήρωα. Γι' αυτόν το λόγο, προσθέσαμε μια λειτουργία επανάληψης τυχαίας επιλογής στην εύρεση συμπαικτών του ARAM. Με κάθε παιχνίδι που παίζετε στην Μαινόμενη Άβυσσο θα αποκτάτε πόντους που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις επαναλήψεις. Αν δεν είστε καθόλου ικανοποιημένοι με το συγκεκριμένο ήρωα που σας έτυχε στο λόμπι του παιχνιδιού, μπορείτε να ξοδέψετε τους πόντους σας για να πάρετε έναν διαφορετικό τυχαίο χαρακτήρα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Μαινόμενη Άβυσσο, καθώς και για τη νέα λειτουργία επανάληψης τυχαίας επιλογής στην προεπισκόπηση ενημέρωσης.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της επανάληψης τυχαίας επιλογής εδώ.

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου