Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Νεος Χαρακτηρας Στο League Of Legends Lissandra The Ice Dervish

Μια νεος χαρακτηρας υποδεχεται το πεδιο της μαχης,  η  Λισαντρα, Η Μαγισσα Των Παγων.


Στην συνεχεια παραθετω τις ικανοτητες της και τι κανει η καθε μια


Παθητικη:Παιδι του Ψυχους.Καθε 18 δευτερολεπτα η επομενη ικανοτητα της Λισαντρα δεν κοστιζει μανα.Αυτος ο χρονος επαναφορτισης μειωνεται κατα 1 δευτερολεπτο καθε φορα που η Λισαντρα επιβραδυνει την κινηση ενος εχθρου με μια ικανοτητα(δεν ισχυει για επιδρασεις επιβραδυνσεις κινησης απο αντικειμενα)


Θραυσμα Παγου:Ριχνει ενα δορυ απο παγο που θρυμματιζεται οταν χτυπησει εναν στοχο,προκαλωντας μαγικη ζημια και μειωνοντας την ταχυτητα κινησης.Τον στοχο διαπερνουν θραυσματα που προκαλουν την ιδια ζημια σε αλλους εχθρους που θα χτυπησουν.
 

Δαχτυλιδι Παγετου:Παγωνει τους κοντινους εχθρους,τους προκαλει ζημια και τους ακινητοποιει.


Παγωμενο Μονοπατι:H Λισαντρα δημιουργει ενα νυχι απο παγο που προκαλει μαγικη ζημια.Αν ενεργοποιησετε ξανα την ικανοτητα,η Λισαντρα τηλεμεταφερεται στην τρεχουσα θεση του νυχιου.


Παγωμενος Τυμβος:Aν χρησιμοποιηθει σε εναν αντιπαλο ηρωα,ο στοχος παγωνει και εξουδετερωνεται.Αν χρησοποποιηθει στη Λισαντρα,αυτη εγκλειεται σε σκοτεινο παγο,γινεται ατρωτη και δεν ειναι δυνατη η στοχευση της.Απο τον στοχο ξεπηδα σκοτεινος παγος που προκαλει μαγικη ζημια στους εχθρους και μειωνει την ταχυτητα κινησης τους.


Τελος για την ιστορια η Λισαντρα ειναι μια απο τις αδερφες του παγου εκ των οποιων οι αλλες δυο ειναι η Ας και η Σεντζουανι.


Παρακατω ειναι ενα βιντεο που φαινονται ξεκαθαρα ολες οι ικανοτητες της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου