Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Λουσιάν,o Μαχητής του Φωτός

Οπλιστείτε σαν τον Λουσιάν, τον Μαχητή του Φωτός

Αντιμετωπίστε τις σκιές και εξαλείψτε το κακό με ενάρετη δύναμη όπως ο Λουσιάν, ο Μαχητής του Φωτός. Οπλισμένος με αρχαία όπλα, αυτός ο επωμιστής μακρινής απόστασης διαπρέπει στην εξόντωση αντιπάλων με γρήγορες βολές, αδυσώπητες εφορμήσεις και μια ομοβροντία σφαιρών φωτός.




Ικανότητες



Εκσφενδονιστής του Φωτός
Αφού χρησιμοποιήσει μία από τις ικανότητές τους, η επόμενη αυτόματη επίθεση του Λουσιάν εκτοξεύει δύο βολές. Η δεύτερη βολή προκαλεί μειωμένη ζημιά.


Διαπεραστικό Φως
Εκτοξεύει μια βολή από φως μέσα από ένα στόχο προκαλώντας ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στην ίδια ευθεία.


Λαμπρή Φλόγα
Εκτοξεύει μια βολή που εκρήγνυται σε σε σχήμα αστεριού και επισημαίνει στόχους. Η βολή σε στόχους δίνει στον Λουσιάν ένα σύντομο ξέσπασμα ταχύτητας.


Ανελέητο Κυνήγι
Ο Λουσιάν ορμά σε μικρή απόσταση και απαλλάσσεται από όλες τις επιδράσεις επιβράδυνσης. Ο χρόνος επαναφόρτισης του Ανελέητου Κυνηγιού μηδενίζεται αν ο Αποδεκατισμός σκοτώσει έναν αντίπαλο ήρωα.


Ο Αποδεκατισμός
Ο Λουσιάν κινείται ελεύθερα, ενώ πυροβολεί γρήγορα σε μία κατεύθυνση, προκαλώντας ζημιά στον πρώτο εχθρό που πετυχαίνει. Ο ήρωας μπορεί να εξαπολύσει Ανελέητο Κυνήγι ενώ πυροβολεί.



Τρόπος παιχνιδιού



Κάτω λωρίδα
Ο Λουσιάν είναι ένας ευέλικτος ήρωας που προκαλεί ζημιά από μακριά και τιμωρεί τους εχθρούς που περιπλανώνται πολύ κοντά. Το Διαπεραστικό Φως παρέχει στον Λουσιάν σημαντική δυνατότητα παρενόχλησης, ακόμη και μέσα από υπηρέτες, αναγκάζοντας τους αντίπαλους επωμιστές να αποφασίσουν αν θα χάσουν τα τελειωτικά χτυπήματα καθώς θα αποφεύγουν τις βολές τους ή θα δέχονται ζημιά καθώς θα φαρμάρουν. Ορμώντας με το Ανελέητο Κυνήγι ή χρησιμοποιώντας τη Λαμπρή Φλόγα και μια αυτόματη επίθεση στη συνέχεια σε στόχους που διαφεύγουν, ο Λουσιάν αποκτά την αύξηση ταχύτητας που απαιτείται για να μειώσει την απόσταση, να πραγματοποιήσει εκτελέσεις ή να ξεφύγει από μια θανατηφόρα ενέδρα.
Ο Εκσφενδονιστής του Φωτός δίνει τη δυνατότητα στον Λουσιάν να εξαπολύσει δύο συνεχόμενες αυτόματες επιθέσεις αφού χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του. Αυτό παρέχει πολλές ευκαιρίες στον Εξαγνιστή να εκφοβίσει τους εχθρούς του στη λωρίδα και να πάρει το πάνω χέρι σε απλές μονομαχίες. Οι επιδράσεις κατά το χτύπημα, όπως η αρπαγή ζωής, οι επιβραδύνσεις και η διπλή πρόκληση κόκκινης ενίσχυσης, καθιστούν όλο και πιο πιθανό ο Λουσιάν να επιβιώσει από σκληρές αψιμαχίες και να διατηρήσει την παρουσία του στη λωρίδα.
Ο Αποδεκατισμός, η υπέρτατη ικανότητα του Λουσιάν, είναι μια ικανότητα μεγάλης διάρκειας που εξαπολύει μια ομοβροντία βολών σε ευθεία γραμμή, προκαλώντας ζημιά στον πρώτο εχθρό που πετυχαίνουν. Σε αντίθεση με πολλές ικανότητες μεγάλης διάρκειας, ο Λουσιάν έχει την επιλογή να ορμήσει με το Ανελέητο Κυνήγι καθώς εξαπολύει τον Αποδεκατισμό. Όσο κινείται, ο Αποδεκατισμός θα συνεχίζει να εξαπολύει βολές προς την ίδια κατεύθυνση όπως όταν ενεργοποιήθηκε. Ταυτόχρονη χρήση του Ανελέητου Κυνηγιού δίνει τη δυνατότητα στον Λουσιάν να απομακρυνθεί γρήγορα από εχθρούς που πλησιάζουν ή να πλησιάσει αντιπάλους που το σκάνε. Η επίτευξη εκτελέσεων με τον Αποδεκατισμό ανανεώνει το Ανελέητο Κυνήγι, καθιστώντας τον Λουσιάν έναν γρήγορο δολοφόνο όσο η υπέρτατη ικανότητά του είναι ενεργή.

Ομαδικές μάχες
Μόλις ξεσπάσουν ομαδικές μάχες, το Ανελέητο Κυνήγι δίνει στον Λουσιάν τη δυνατότητα να διαφύγει γρήγορα από δυσάρεστες καταστάσεις και να διατηρήσει απόσταση από εχθρούς που τον καταδιώκουν ή να κατευθυνθεί προς την αντίπαλη ομάδα για να επισημάνει στόχους προτεραιότητας. Όταν είναι αντιμέτωπος με μια ομάδα εχθρών, αν επισημάνει πολλούς εχθρούς με τη Λαμπρή Φλόγα ο Λουσιάν αποκτά πολλούς στόχους για να καρφώσει ώστε να αποκτήσει ενίσχυση ταχύτητας ενώ το Διαπεραστικό Φως κατακεραυνώνει την ομάδα.



Ιστορία




Ο Λουσιάν κρατά όπλα-κειμήλια, εμποτισμένα με πανάρχαιες δυνάμεις, και είναι ένας ακλόνητος φύλακας ενάντια στους απέθαντους. Η ψυχρή πίστη του δεν κλονίζεται ποτέ, ακόμη και μπροστά στα τρομακτικά πλάσματα που καταστρέφει με την καταιγίδα εξαγνιστικής φωτιάς που εξαπολύει. Ο Λουσιάν έχει αναλάβει μια μοναχική, ζοφερή αποστολή: να φέρει την κάθαρση στις ψυχές που έχουν εγκλωβιστεί στα σώματα των απέθαντων. Μια από τις ψυχές αυτές είναι η αιώνια αγαπημένη του.
Όπως τα δίδυμα όπλα-κειμήλια που κρατούσαν, ο Λουσιάν και η γυναίκα του, Σένα, ήταν φτιαγμένοι απ’ το ίδιο υλικό. Μαζί, πολεμούσαν το κακό στη Γη των Ρούνων για χρόνια, φωτίζοντας το σκοτάδι και εξαγνίζοντας όσους είχαν χτυπηθεί από τη σήψη. Ήταν οι φάροι της ηθικής: Η αφοσίωση της Σένα στο σκοπό τους δεν κλονίστηκε ποτέ, ενώ η καλοσύνη και η ζεστασιά του Λουσιάν άγγιζε τις καρδιές όλων όσων έσωσαν. Δύο μέρη ενός όλου, ήταν αφοσιωμένοι και αχώριστοι.
Παρόλο που ο Λουσιάν και η Σένα έζησαν τέτοιο τρόμο που θα λύγιζε τους περισσότερους πολεμιστές, τίποτε απ’ όσα είχαν δει δεν μπορούσε να συγκριθεί με τα τρομακτικά πλάσματα των Νησιών της Σκιάς. Όταν οι κάτοικοι-φαντάσματα εκείνου του καταραμένου τόπου άρχισαν να παρουσιάζονται σε όλη τη Γη των Ρούνων, ο Λουσιάν και η Σένα τους κυνήγησαν όπου κι αν εμφανίζονταν. Το έργο ήταν μακάβριο, αλλά το άφοβο ζευγάρι επιβίωνε πάντοτε, μέχρι την τραγική συνάντησή τους με τον συλλέκτη ψυχών Θρες. Ο Λουσιάν και η Σένα είχαν αντιμετωπίσει εφιαλτικούς απέθαντους σαν κι αυτόν και στο παρελθόν, αλλά ποτέ κάποιον τόσο έξυπνο και αμείλικτο. Καθώς η τρομερή μάχη ήταν σε εξέλιξη, ο Θρες έκανε ένα απροσδόκητο τέχνασμα. Ο Λουσιάν είδε με τρόμο το πλάσμα να ξεγελά τη Σένα και να παγιδεύει την ψυχή της σε μια αιθέρια φυλακή. Τίποτα δεν μπορούσε να τη φέρει πίσω. Η Σένα είχε χαθεί και για πρώτη φορά ο Λουσιάν έπρεπε να εκπληρώσει την αποστολή του μόνος.
Ο Φύλακας είχε πάρει τη μισή καρδιά του Λουσιάν, αλλά ταυτόχρονα είχε δημιουργήσει τον πιο επικίνδυνο εχθρό των Νησιών της Σκιάς. Ο Λουσιάν απέκτησε μια σκοτεινή αποφασιστικότητα και έγινε ένας μαχητής που δεν θα τον σταματούσε πλέον τίποτα στην αποστολή του να καθαρίσει τους απέθαντους από τη Γη των Ρούνων. Τιμώντας τη μνήμη της Σένα, πήρε το όπλο της και ορκίστηκε να φέρει την αποστολή τους σε πέρας. Ο Λουσιάν πλέον χρησιμοποιεί και τα δύο όπλα-κειμήλια για να σκοτώσει όλους τους απέθαντους και να καθαρίσει τις ψυχές των Νησιών της Σκιάς. Γνωρίζει ότι η ψυχή της Σένα έχει χαθεί, αλλά δεν χάνει ποτέ του την ελπίδα ότι μια μέρα θα της φέρει γαλήνη.
«Να είστε ευγνώμονες. Σκοτώνοντάς σας τώρα, σας γλυτώνω από αιώνιο μαρτύριο.» – Λουσιάν
Πηγή 

Δείτε ένα βίντεο που δείχνει τις ικανότητες του Λούσιαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου