Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Δείτε το Teaser για το νέο χαρακτήρα!!

Σκιές και είδωλα

Όταν πήραμε αυτά τα όπλα, αποδεχτήκαμε την αποστολή μας με υπερηφάνεια.
Μας είπαν να απαλλάξουμε τη Γη των Ρούνων από το κακό. Να σκοτώσουμε τους διεφθαρμένους. Να στείλουμε όλα τα μιάσματα του κόσμου πίσω στα λαγούμια τους. Δεν μπορούν όλοι να κρατήσουν στα χέρια τους αυτά τα όπλα. Χρειάζεται να έχεις αγνή καρδιά για να το κάνεις. Χρειάζεται ατρόμητο νου. Χρειάζεται ένα φως μέσα σου που να επισκιάζει το σκότος του κόσμου. Κάποτε το είχα αυτό το φως. Τώρα, δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
Όλα έχουν αλλάξει. Ξέραμε ότι η αποστολή μας ήταν πιο σπουδαία από εμάς τους ίδιους. Δεν είχε σημασία ποιον πολεμούσαμε, αλλά τι πολεμούσαμε. Το κακό. Τι είναι τα Νησιά της Σκιάς; Ένας ακόμη βόθρος που πρέπει να καθαρίσουμε, κάτι φαντάσματα. Ήταν ανοσιουργήματα, αλλά δεν ήταν κάτι που δεν είχαμε ξανασκοτώσει.

Μέχρι τη μέρα που βρεθήκαμε αντιμέτωποι μ' αυτόν. Μέχρι τη μέρα που την πήρε με τη βία απ' τη ζωή μου. Τώρα ο εχθρός μου έχει όνομα. Αυτή δεν ήθελε να την ακολουθήσω. Γνώριζε τους κινδύνους. Αλλά δεν μπορώ να την ξεχάσω. Δεν θα την ξεχάσω. Θα κυνηγήσω το κάθαρμα που την πήρε απ' τα χέρια μου και θα τον στείλω κατευθείαν στον τάφο.
Και δυο φορές, αν χρειαστεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου