Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ανταμοιβες season 3

Ανταμοιβές για το τέλος της Season3

Η ανακοίνωση κατευθείαν από τη Riot για τις ανταμοιβές για το τέλος της season 3 που όλοι περιμένανε, έφτασε:



Καθώς απομένουν λιγότεροι από τρεις μήνες έως το τέλος της 3ης Σεζόν, γνωρίζουμε ότι η αγωνία σας για τις φετινές ανταμοιβές μεγαλώνει. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τι μπορείτε να αποκτήσετε για τη συμμετοχή σας σε αγώνες κατάταξης της 3ης Σεζόν.
Όπως και πέρυσι, θα δώσουμε τις ανταμοιβές με βάση τη μεγαλύτερη βαθμίδα στην οποία βρεθήκατε κατά τη διάρκεια των αγώνων κατάταξης της 3ης Σεζόν. Θα αποκτήσετε ανταμοιβές παίζοντας σε αγώνες κατάταξης σε οποιαδήποτε λειτουργία παιχνιδιού (σόλο, δίδυμο, 5v5 ή 3v3) και θα αποκτήσετε την ανταμοιβή που αντιστοιχεί στην υψηλότερη βαθμίδα που θα έχετε σε οποιαδήποτε από τις λειτουργίες. Έχετε υπόψη ότι, για τις ανταμοιβές βαθμίδας 5v5 και 3v3, πρέπει να έχετε παίξει τουλάχιστον πέντε παιχνίδια με την ομάδα και να έχετε συμμετάσχει τουλάχιστον στο 30% του συνολικού αριθμού αγώνων της ομάδας, ώστε να έχετε δικαίωμα απόκτησης της ανταμοιβής.
Αρκετά χρονοτριβήσαμε, ας δούμε τις ανταμοιβές

 

Ανταμοιβές Βαθμίδας 

(Βάσει της ανώτερης βαθμίδας του παίκτη κατά τη διάρκεια της 3ης Σεζόν)
Χάλκινη ή υψηλότερη: Εικονίδιο Επικαλεστή 3ης Σεζόν
Θα αποκτήσετε ένα Εικονίδιο Επικαλεστή που εμφανίζει τα επιτεύγματά σας. Κάθε βαθμίδα έχει διαφορετικό εικονίδιο.
Αργυρή ή υψηλότερη: Περίγραμμα banner προφίλΠερίγραμμα οθόνης φόρτωσης, Νικηφόρα αμφίεση ματιών
Από το banner προφίλ σας στην οθόνη φόρτωσης, προκριθείτε στην Αργυρή βαθμίδα ή σε υψηλότερη για να αποκτήσετε το αντίστοιχο περίγραμμα. Κάθε βαθμίδα έχει περίγραμμα διαφορετικού χρώματος. Στην Αργυρή βαθμίδα, θα αποκτήσετε, επίσης, μια νέα μόνιμη Νικηφόρα αμφίεση ματιών για να σας φωτίζει στο σκοτάδι της ζούγκλας.
Χρυσή ή υψηλότερη: Μετάλλιο της 3ης Σεζόν για προσκλήσεις φίλων και ομάδαςΝικηφόρα Αμφίεση Ήρωα
Αν προκριθείτε στις υψηλότερες βαθμίδες του αγωνιστικού παιχνιδιού, θα μπορείτε να καλωσορίζετε νέους φίλους και συμπαίκτες με ένα εξατομικευμένο μετάλλιο πρόσκλησης που επιδεικνύει τις επιτυχίες σας εντυπωσιακά. Επίσης, θα αποκτήσετε τη μόνιμη Νικηφόρα αμφίεση ματιών και μια μοναδική Νικηφόρα αμφίεση.

Αν έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ανταμοιβές του τέλους της σεζόν, δείτε τις χρήσιμες Συχνές ερωτήσεις.
Είτε θέλετε να αποκτήσετε νέους συμπαίκτες είτε να φτάσετε στη νίκη με παλιούς φίλους σας, παίξτε σε ομάδες κατάταξης, για να αποκτήσετε μια τρομερή νικηφόρα νέα αμφίεση ως ανταμοιβή. Έχετε περιθώριο έως τις 31/10, γι’ αυτό ορμήστε στις Αρένες της Δικαιοσύνης! Καλή τύχη






 

 Και μην ξεχνάτε όσοι είστε από gold και πάνω παίρνεται το skin της elise και την elise χωρίς απαραίτητα να την έχετε..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου