Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Champion Sneak Peek: Ao Shin





Καθώς η κοινότητα του League of Legends αυξάνεται και πληθύνεται σε όλο τον κόσμο, διευρύνονται αντίστοιχα και οι επιρροές της Riot για το παιχνίδι. Ας ρίξουμε μια πρώτη ματιά σε έναν από τους ήρωες που σχεδιάζουν, και είναι ακόμη στα πρωταρχικά στάδια. Γνωρίστε τον Άο Σιν, έναν πανίσχυρο δράκο της καταιγίδας και φύλακα της φύσης. Σύμφωνα με το θρύλο, όταν η Ιονία αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απειλή, ο Άο Σιν θα κάνει την εμφάνισή του από τους ουρανούς.
Ας ξεκινήσουμε αναφέροντας από που οι δημιουργοί του εμπνεύστηκαν το όνομά του: Άο είναι το οικογενειακό όνομα των δράκων-βασιλέων της μυθολογίας, οι οποίοι είναι κυρίαρχοι του νερού και του καιρού. Αυτό μας λέει αμέσως ότι ο δράκος είναι ένα πανίσχυρο, ευγενές ον που στέκεται ψηλότερα απ' τα βασίλεια των ανθρώπων και τα βάσανά τους. Η λέξη Σιν μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, ένα από τα οποία είναι η ευημερία. Σημαίνει, επίσης, και καταιγίδα. Ο Άο Σιν είναι η προσωποποίηση της δυϊκότητας των στοιχείων: μπορεί να ρίξει γόνιμη βροχή στους συμμάχους του και, στη στιγμή, να κατακεραυνώσει τους εχθρούς του, φέρνοντάς τους την καταστροφή.

Εδώ και καιρό, η 
κοινότητα έχει εκφράσει την επιθυμία της για έναν ήρωα-δράκο, αλλά δεν θέλει όποιον κι όποιον. Με κάθε νέο ήρωα, η Riot προσπαθεί να υπερβεί τα όρια του τεχνικά και δημιουργικά εφικτού. Το ίδιο ισχύει και με τον Άο Σιν. Μια από τις προκλήσεις που θέλει να αντιμετωπίσει είναι το πώς να αποτυπώσουν τη μοναδική ανατομία και κίνησή του, με τρόπο που να προσδώσει μια νέα διάσταση στο ρόστερ των ηρώων. Είναι πολύ νωρίς για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά οι άνθρωποι της Riot είναι ενθουσιασμένοι με τον τρόπο που αυτός ο ήρωας θα κινείται στο πεδίο της μάχης.
Ο Άο Σιν δεν θα είναι ο επόμενος ήρωας που θα μπεί στο παιχνίδι. Έτσι έχει αρκετό δρόμο ακόμα και πολλά πράγματα υπόκεινται σε αλλαγές. Όμως μέσω του φόρουμ, μοιράστηκαν τις ιδέες τους με τον κόσμο, ώστε να γνωρίσουμε τον τρόπο που σκέφτονται στα αρχικά στάδια του σχεδιασμού ενός ήρωα. Πώς σας φαίνεται λοιπόν με μια πρώτη ματιά;



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου