Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Θα θέλατε το LoL να έχει voice chat?

Γιατί το LoL δεν έχει Voice Chat

 
Δεν αποκλείεται να δούμε και Voice Chat κάποια στιγμή στο μέλλον του LoL. Σύμφωνα με ένα άρθρο του pcgamesn.com, στο οποίο αναφέρεται ο κύριος λόγος, για τον οποίο η RIOT δεν έχει αποφασίσει μέχρι στιγμής να εισάγει αυτό το εργαλείο στο παιχνίδι, και δεν είναι άλλος από το φόβο των τοξικών παικτών.
Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού, έθιξαν το θέμα αυτό στο Reddit, συνοδεύοντας το post με το παρακάτω βίντεο, δημιούργημα κάποιου παίκτη του League of Legends:



“Το Voice Chat αναφέρεται συχνά στις συναντήσεις μας” παραδέχεται ο ανώτερος παραγωγός Jesse ‘GTez’ Houston. “Αν και δεν έχουμε ακόμα αποκλείσει το σύστημα αυτό, δεν είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε. Αλλά το βίντεο αυτό δεν απέχει και πολύ από τη πραγματικότητα, αν εγκαθιστούσαμε το σύστημα αυτό έτσι απλά”.
Τι να πει κανείς…; Από τη μια ένα τέτοιο σύστημα φαντάζει ελκυστικό… από την άλλη ο πιο σωστός τρόπος για να λειτουργήσει φαίνεται να είναι με έναν αλγόριθμο, ο οποίος θα “ακούει” τα λόγια μας και θα φροντίζει να αντικαθιστά τις βρισιές με το κλασσικό “μπιπ”.

Εσείς θα θέλατε την δυνατότητα για voice chat μέσω του παιχνιδιού; 

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου