Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Η Riot μιλάει για τη Jinx



Η Riot μιλάει για τη Jinx

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις τελευταίες ερωτήσεις!!

Η ομάδα που δημιούργησε την Jinx, δηλαδή οι RiotGypsy (Champion Designer), RiotTeaTime (Artist), RiotRansom (Writer), RiotYoung (Animator) και RiotSolCrushed (Live Designer), απαντάνε στις ερωτήσεις του κοινού για την ιστορία της Jinx, τη σχέση της με τον Ziggs και άλλα πολλά.
Πως αποφασίσατε ότι η Mafia Jinx θα είναι το πρώτο της skin, υπήρχαν άλλες ιδέες; Γιατί η Mafia Jinx διαφέρει από τα άλλα Mafia skins; Τέλος, γιατί ο ανεμοστρόβιλος και τα ψαροκόκαλα δουλεύουν μαζί;
 RiotRansom: Η Mafia Jinx είναι ντυμένη σαν μια flapper από το 1920. Οι flappers ήταν αγαπητά κορίτσια των πάρτι στην εποχή τους. Τώρα αυτό σαν τι σου ακούγεται; Ήταν φυσικό να ταιριάξει, σαν flapper ήταν γνωστό ότι άραζε και με τέρατα. 

New year Jinx με πυροτεχνήματα;
RiotTeaTime: Ακούγετε καλή ιδέα!!!

Γιατί ήταν η Jinx στο πάρτι στην πισίνα; Αυτό-καλέστηκε; Είναι αγαπητός χαρακτήρας στους άλλους ήρωες; (προφανώς όχι στις Cait και Vi)
RiotRansom: Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι στην Jinx αρέσει η διασκέδαση και είναι η ζωή του κάθε πάρτι. Θέλω να πιστεύω ότι ο Ziggs τη φώναξε μιας και έχουν τόσα κοινά. Στην πραγματικότητα, αν είχατε παρατηρήσει το αρχικό της skin, θα βλέπατε ότι ήταν μαυρισμένη. Ήταν μαυρισμένη επειδή ήταν στο πάρτι. Εξαρτάται τον ήρωα για το άμα θα συμπαθήσει τη Jinx, οι Zaunites συγκεκριμένα φαίνονται να ταιριάζουν. Οι Piltover όχι τόσο πολύ.

Ποιος σκέφτηκε αυτόν τον τέλειο χορό;
RiotYoung: Είναι από την RiotTeaTime και υπήρξαν μερικοί προγραμματιστές που πρότειναν επίσης τον χορό, “είναι ώρα για περιπέτεια”. Μας άρεσε η ιδέα και ταίριαξε με τα χαρακτηριστικά της.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σας πράμα όταν τη δημιουργούσατε; Γιατί η passive της λέγεται “Get Excited”;
RiotRansom: Θα έλεγα ότι αγαπούσα πάρα πολύ να δουλεύω για το κείμενο της, σε αυτά που λέει. Η ιστορία πίσω από το “Get Excited”: Ένας γνωστός μου συνήθιζε να αφήνει μηνύματα στα κινητά ανθρώπων, λέγοντας στο τέλος: “Το όνομα είναι αυτό και αυτό. Get Excited.” Πάντα πίστευα ότι ήταν αστείο. Ήθελα να το βάλω για τη στιγμή που τη διαλέγεις, αλλά τελικά δεν μπορούσα να έρθω με όνομα για την passive και ο RiotGypsy με ρώτησε: “Γιατί δεν το λες ‘Get Excited!’”;

Έχει καμιά σύνδεση με την Zaun; Εμπλέκεται με την ιστορία του Victor – Jayce;
RiotRansom: Η ιστορία της Jinx είναι μυστήρια, εμφανίστηκε απλά στο Piltover μια μέρα για να καταστρέψει, με κανέναν λόγο για την τρέλα της. Αλλά οι Piltover finest την έχουν παρακολουθήσει αρκετά, για να ξέρουν ότι έχει περάσει αρκετό χρόνο στη Zaun. Τα όπλα της είναι βρόμικα και κατασκευασμένα από τη μαύρη αγορά στη Zaun. Δεν ήταν καθαρά σαν του Jayce. Και το στυλ της είναι λίγο σκοτεινό για το Piltover. Τα graffiti τα βλέπεις κατά βάση στη Zaun, παρά σε άλλες περιοχές. Πιστεύω ότι ο Victor είναι σοβαρός για τα γούστα της Jinx. Δεν ξέρω πως θα τα έβρισκαν οι 2 τους.

Ποια είναι η γνώμη της Jinx για τα Poro;
RiotGypsy: Πιστεύει ότι είναι πανέμορφα.
RiotTeamTime: Ειδικά όταν παίρνουν φωτιά.

Ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό;
 RiotGypsy: Λατρεύει τα γλυκά, αλλά ξεχνάει να φάει καμιά φορά.

Άμα η Jinx είχε λίγα λεφτά, τι δεν θα σταματούσε να αγοράζει;
RiotTeaTime: Όπλα και Skittles.

Τι σας ενέπνευσε για το Chaotic neutral χαρακτηριστικό;
RiotRansom: Είναι Chaotic neutral, δεν θέλαμε να την κάνουμε μια βίαιη μηχανή δολοφονίας, σαν τον Joker. Θέλαμε να την κάνουμε το άτομο που μπορεί να περνάει από ένα σκοτεινό σοκάκι, να βλέπει έναν ξένο και να μην τον σκοτώνει. Αλλά άμα μέσα στο σοκάκι είχε πυροτεχνήματα, σίγουρα θα ανατίναζε τα πυροτεχνήματα και θα έβαζε φωτιά τον ξένο. Αυτή είναι η συμπεριφορά της, της αρέσει να δημιουργεί χάος.

Θα πάρετε την ίδια μπάντα που πήρατε για τη μουσική της Vi; Τι παραπάνω θα μου προσφέρει 
η Jinx από την Caitlyn, Ezreal, Varus κτλ. Έχετε δει με ποιο support ταιριάζει περισσότερο;
RiotGypsy: Δεν θα πάρουμε την ίδια μπάντα, αλλά θα είναι τέλειο. Η Jinx προσφέρει έλεγχο των αντικειμένων και καθαρίζει εύκολα τα teamfights. Άμα σκοτώσει κάποιον ήρωα, είναι πολύ πιθανό να σκοτώσει και άλλον λόγω του passive. Την έχω δει να ταιριάζει αρκετά με τη Janna και τη Nami 

Όλοι ξέρουμε ότι το Jinx είναι ένα ψευδώνυμο που της έδωσαν οι κάτοικοι του Piltover. Θα μάθουμε το πραγματικό της όνομα; Ποιο είναι το όνομα του όπλου της; Τι πιστεύετε για τη σχέση Ziggs και Jinx; Θα μπορούσε να γίνει όπως η σχέση των Katarina – Garen;
RiotRansom: Υπάρχουν πολλά για τη Jinx που δεν ξέρουμε ακόμα. Ο σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε την ιστορία. Το ψευδώνυμο του όπλου είναι Zapper. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αμφιβολία ότι η Jinx αγαπάει τον Ziggs, αλλά ενώ και οι 2 έχουν εκρηκτικό χαρακτήρα, νομίζω ότι ο Ziggs φοβάται τη Jinx.

Τι πιστεύει η Jinx για τα Yordles; Το Pow-Pow έχει προσωπικότητα όπως το fishbones; Είναι τα μαλλιά της φυσικό μπλε;
RiotTeaTime: Της αρέσουν τα Yordles, ειδικά ο Ziggs. Η προσωπικότητα του Pow-Pow πιθανόν να είναι ίδια με τον Γκάρι τον γάιδαρο, από το Γουίνι η αρκούδα. Το μπλε δεν ήταν το φυσικό της, άλλα είναι σίγουρα μόνιμο τώρα.

Πόσο χρονών είναι;
RiotRansom: Είναι περίπου στην ηλικία της Vi. Ίσως λίγο μεγαλύτερη, παρόλο που συμπεριφέρεται σαν πιο μικρή. Είναι νέα και αξιαγάπητη και νομίζω πως θα παραμείνει έτσι όσο και να μεγαλώσει.

Πιστεύετε ότι είναι ικανή για jungle;
RiotSolcrushed: Πιστεύω ότι μπορεί να πάει Jungle και ότι για marksmen θα είναι πολύ καλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου