Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Visual upgrade Garen!!

Οπτική αναβάθμιση: Γκάρεν, η Ισχύς της Ντεμάσια

Ο αγαπημένος γιος της Ντεμάσια περιποιείται τις πληγές από τις δεκάδες μάχες και εμφανίζεται ανανεωμένος χάρη στην πλήρη οπτική αναβάθμιση. Με νέα πανοπλία και όπλα που ταιριάζουν στα ανδραγαθήματά του, το νέο μοντέλο του Γκάρεν εδραιώνει τη φήμη του ως το αντιπροσωπευτικό δείγμα ανδρείας της Ντεμάσια.
Πέρα από το νέο μοντέλο, αναβαθμίστηκαν και όλες οι ικανότητες του Γκάρεν, καθώς και οι κινήσεις του και τα εφέ. Η υπέρτατη ικανότητά του, η Ντεμασιανή Δικαιοσύνη, χαρακτηρίζεται από ενάρετη ενέργεια, ενώ έχει βελτιωθεί και η κίνηση της πιο αποτελεσματικής περιστροφής στο Βάλοραν. Έτσι, οι χαρακτηριστικές τεχνικές του Γκάρεν δείχνουν πλέον πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Με ανανεωμένα ηχητικά εφέ και φωνές, Ο Προστάτης της Ντεμάσια ορμάει στη μάχη φωνάζοντας με δύναμη, βέβαιος για τις νίκες που θα επακολουθήσουν. Όλες οι αμφιέσεις του Γκάρεν έχουν ανανεωθεί φυσικά, με την εξαίρεση του Γκάρεν της Ατσάλινης Λεγεώνας, που το Ντεμασιανό αρχηγείο έκρινε ότι είναι τέλειο.
Για αυτό μην εκπλαγείτε αν την επόμενη φορά που θα ελέγξετε κάποιο θάμνο, ο τύπος που θα σας περιμένει εκεί θα είναι πιο όμορφος και επικίνδυνος από ό,τι συνήθως. ΝΤΕΜΑΣΙΑ!







 

Δείτε το βίντεο παρακάτω:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου