Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αλλαγές στο Summoners Rift



Καιρικά Φαινόμενα ήρθαν στο Summoner’s Rift

Οι αλλαγές κυρίως στον χάρτη του παιχνιδιού προβληματίζουν συνεχώς του σχεδιαστές.  Σε γενικές γραμμές οι αλλαγές που έκαναν στο Season 4 δεν ήταν αυτό που θα περιμέναμε . Καθώς μείωσαν την διασκέδαση στο να αποδράσει κάποιος πιο εύκολα καθώς και να κρύβετε πιο καλά όταν θέλει να αιφνιδιάσει κάποιον.
20140210_063416415
Παρόλα αυτά, οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο δεν προβλημάτισε τους σχεδιαστές στον να σκέφτονται νέες ιδέες για το πως θα το κάνουν καλύτερο . Στο επίσημο Forum αναφέρθηκε πως στις αρχές του 2014 πρόκειται να γίνουν αρκετές αλλαγές στον χάρτη του παιχνιδιού.Καθώς και οι θέσεις πολλών πραγμάτων στον χάρτη πρόκειται να αλλάξουν.





Βασιζόμενοι τώρα στις καιρικές αλλαγές του χάρτη, οι Designers αναφέρουν πως αυτό που θέλουν
να προσέξουν είναι πως θέλουν να έχουν τον χάρτη του παιχνιδιού όσο πιο εμφανής γίνεται και καθαρός. Αυτό που πρόκειται να δούμε είναι σχεδόν τα ίδια εφέ όπως στο howling Abyss . Βέβαια μερικοί σίγουρα θεωρούν πως αυτές οι αλλαγές είναι ανώφελες, αλλά αυτό που έδωσαν μεγάλοι σημασία οι Designers είναι στο να βελτιστοποιήσουν το ανάλογο Frame Rate σε κάθε κάρτα γραφικών που θα τρέχει το παιχνίδι.
Επιπρόσθετα , μερικές προτάσεις από players εισακούστηκαν καθώς ιδέες όπως να μειωθούν σε σημεία του χάρτη οι κινήσεις των παιχτών καθώς το νερό θα έχει μεγαλύτερη στάθμη και θα καλύπτει σχεδόν τον ήρωα( κάτι σαν να βυθίζεται ) θεωρήθηκαν αρκετά εντυπωσιακές και πρωτοπόρες. Τέτοιες αλλαγές είτε θα προκαλούσαν αλλαγές στην κίνηση του χαρακτήρα είτε στην ταχύτητα επίθεσης του καθώς και το ανάποδο αναλόγως στο σημείο του χάρτη το οποίο βρίσκεται .
Σίγουρα αναμένουμε πολλά να δούμε στους επόμενους μήνες, ποια είναι η δικιά σας πρόταση που θα κάνατε στην Riot για να καλυτερέψει και να βελτιώσει ως ένα βαθμό το παιχνίδι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου