Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Αμφιέσεις της Λισάντρα και του Φρέλιορντ

Η μάχη για το Φρέλιορντ έχει ξεκινήσει και πολλοί ήρωες του πρωταθλήματος είναι έτοιμοι να λάβουν μέρος στη μάχη για τους βόρειους τόπους.

Λισάντρα, η Μάγισσα των Πάγων

Η Λισάντρα, αρχηγός της φυλής των Φυλάκων των Πάγων, περιμένει στα βόρεια ερείπια του Φρέλιορντ την επιστροφή των αρχαίων αρχόντων . Χάρη στην πανίσχυρη μαγεία του πάγου, η ευκίνητη μάγισσα, που δεν καταναλώνει μεγάλες ποσότητες μάνα, είναι εξαιρετική στην παρενόχληση ομάδων εχθρών με τις ικανότητες πεδίου επιρροής και καταστολής πλήθους.

Λισάντρα με τα Πετράδια του Αίματος

Αυτή η γήινη εμφάνιση της Μάγισσας των Πάγων συνοδεύεται από νέους ήχους και εφέ για τα ξόρκια, που ταιριάζουν με το πέτρινο θέμα της. Μπορείτε να αποκτήσετε τα και τα δύο για 1462 RP (κανονική τιμή 1950) έως το τέλος της εβδομάδας.
  •  Λισάντρα με τα Πετράδια του Αίματος 975 RP

Ανίβια του Μαύρου Πάγου

Έχοντας καταστραφεί από τη διαρκώς αυξανόμενη σήψη της γης των προγόνων της, η Ανίβια του Μαύρου Πάγου θυμίζει σε όλους την ύπουλη μαγεία των Παρατηρητών. Αυτή η νέα θρυλική εμφάνιση του Κρυοφοίνικα συνοδεύεται από νέα εφέ για τα ξόρκια, κινήσεις και ατάκες που ταιριάζουν απόλυτα με την αλλαγή στα πιστεύω της.

  •  Ανίβια του Μαύρου Πάγου 1820 RP


Δράκαινα του Πάγου Σιβάνα και Φύλακας των Ρούνων Βόλιμπεαρ


Η Σιβάνα και ο Βόλιμπεαρ είναι πλήρως εξοπλισμένοι και έτοιμοι να κατακτήσουν τις παγωμένες πλαγιές του Φρέλιορντ. Η Οργή του Κεραυνού διαθέτει πλέον βαριά θωράκιση η οποία φέρει τα σαμανικά σύμβολα της φυλής του, ενώ η ημίαιμη δράκαινα έχει αλλάξει τη φλογισμένη μορφή της σε μία που ταιριάζει σε αυτόν τον άγριο και αφιλόξενο τόπο.
  • Δράκαινα του Πάγου Σιβάνα 975 RP
 
  •  Φύλακας των Ρούνων Βόλιμπεαρ 975 RP

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου