Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ο Άατροξ, η Λεπίδα των Ντάρκιν, αποκαλύπτεται

Γεια χαρά φίλες και φίλοι μετά από μια εβδομάδα διακοπών για το Πάσχα σας εύχομαι χρόνια πολλά και ελπίζω να περάσατε καλά (όχι παίζοντας LoL).Ας συνεχίσουμε όμως με έναν νέο χαρακτήρα που αποκαλύφθηκε!


Ικανότητες


Πηγάδι Αίματος (Παθητική)
Ο Άατροξ αποθηκεύει ένα μέρος του κόστους ζωής των ικανοτήτων του στο Πηγάδι Αίματος, το οποίο αδειάζει σταδιακά έως ότου φτάσει σε μια βασική ποσότητα, όταν είναι εκτός μάχης. Όταν ο Άατροξ χάσει όλη του τη ζωή, χρησιμοποιεί το Πηγάδι Αίματος και ανακτά το ποσό ζωής που είναι αποθηκευμένο.


Σκοτεινή Πτήση
Ο Άατροξ υψώνεται στον αέρα και πέφτει με ορμή σε μια στοχευμένη θέση. Οι εχθροί που βρίσκονται εντός της ζώνης πρόσκρουσης εκτοξεύονται στον αέρα και δέχονται ζημιά, ενώ οι κοντινοί εχθροί δέχονται ζημιά.



Δίψα για αίμα
Ο Άατροξ θεραπεύει τον εαυτό του με κάθε τρίτη επίθεση. Με την ενεργοποίηση της Δίψας για Αίμα ενεργοποιείται η Τιμή σε Αίμα.
  • Τιμή σε Αίμα: Κάθε τρίτη επίθεση προκαλεί επιπλέον ζημιά, αντί να θεραπεύει τον Άατροξ. Ο Άατροξ χάνει ζωή βάσει της επιπλέον ζημιάς που προκαλεί.
  •  

Λεπίδες του Μαρτυρίου
Ο Άατροξ εξαπολύει μια επίθεση σε ευθεία γραμμή που προκαλεί ζημιά και επιβραδύνει τους εχθρούς που βρίσκονται στην πορεία της. Ο Άατροξ αναπληρώνει μέρος του κόστους ζωής, αν οι Λεπίδες του Μαρτυρίου χτυπήσουν έναν αντίπαλο ήρωα.


Σφαγή
Με την ενεργοποίηση, ο Άατροξ προκαλεί άμεσα ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στη γύρω περιοχή. Για το διάστημα που διαρκεί η Σφαγή, ο Άατροξ αποκτά επιπλέον ταχύτητα επίθεσης και εμβέλεια. Η Σφαγή δεν κοστίζει ζωή.






Πολύ σύντομα  και βίντεο μείνετε συντονισμένοι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου