Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Παρουσίαση ήρωα: Ο Άατροξ, η Λεπίδα των Ντάρκιν,Θέλω να πω... Ας


Καθώς το συμβάν του Φρέλιορντ πλησιάζει στο τέλος του, αυτό το επεισόδιο της Παρουσίασης Ήρωα επικεντρώνεται σε μια από τις ηγέτες των τριών φυλών. Σημαδέψτε το γιγάντιο παγωμένο βέλος στους εχθρούς σας και στείλτε τους στην κατεψυγμένη λήθη ως Ας, η Τοξότρια των Πάγων.
Με το πλήρες σετ ικανοτήτων καταστολής πλήθους και βοηθητικών ικανοτήτων, η Ας έχει τη δυνατότητα να παρενοχλεί τους εχθρούς στη λωρίδα και να προκαλεί μαζική ζημιά και να ξεκινά μάχες με εντυπωσιακό τρόπο. Η Ας μπορεί εύκολα να κρατά τους εχθρούς σε απόσταση με το Παγωμένο Χτύπημα, ενώ η Ομοβροντία είναι αποτελεσματικότατη στο καθάρισμα των κυμάτων υπηρετών, ενώ η ενεργή επίδραση της Γερακοβολής τής επιτρέπει να εντοπίζει ενέδρες πριν πέσει σ' αυτές. Χρησιμοποιήστε το Μαγικό Κρυστάλλινο Βέλος για να ξεκινήσετε μια μάχη ή για να αποτελειώσετε έναν αντίπαλο με μια βολή από την άλλη άκρη του χάρτη.
Δείτε το βίντεο για συμβουλές, κόλπα και ενδεικτικά σετ ρούνων και εξειδικεύσεων για την Ας, μια επωμίστρια Ζημιάς Επίθεσης με πολύ ψυχρή διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου