Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Πώς σας φαίνεται ο καινούργιος Ήρωας?!

Jinx Champion Teaser!!

Χάος παντού

Από Vi
Με λένε Βάι. Είμαι τιμωρός. Κι αυτή είναι η πόλη μου - το Πιλτόβερ. Αυτός ο τόπος ονομάζεται Πόλη της Προόδου - ή μάλλον έτσι ονομαζόταν μέχρι να εμφανιστεί αυτή.
Το όνομά της είναι Τζινξ. Τουλάχιστον έτσι την αποκαλούν. Κανείς δεν ξέρει ποια είναι ή από πού ήρθε. Αυτός ο μικροσκοπικός διάολος εμφανίστηκε μια μέρα πυροβολώντας στον αέρα. Και γελώντας – πάντα με το χαμόγελο. Δεν την αντέχω.
Όλα άλλαξαν από τη μέρα που εμφανίστηκε στην πόλη. Τώρα μπορεί να ονομάζεται κάλλιστα η Πόλη του Εγκλήματος. Ο κόσμος πανικόβλητος. Χάος στους δρόμους. Χάος παντού.
Και το χειρότερο είναι αυτό: τίποτα απ' αυτά δεν έχει νόημα. Ρωτήστε την γιατί το κάνει και θα σας δώσει χίλιους δυο διαφορετικούς λόγους. Αλλά το μόνο που έχει σημασία είναι αυτό:
Το διασκεδάζει.
Το Πιλτόβερ είναι απλώς παιχνιδότοπος γι' αυτήν. Το διασκεδάζει όσο δεν πάει και δεν τη νοιάζει αν θα κάνει κακό σε κάποιον.
Λοιπόν, εγώ είμ' εδώ για να δώσω τέλος στο πάρτυ.
Δεν έχει σημασία τι θέλει. Δεν με νοιάζει η δακρύβρεχτη ιστορία της. Θα την βάλω μέσα για πολύ, πολύ καιρό. Και πριν το κάνω, υπόσχομαι αυτό: Θα σβήσω αυτό το ηλίθιο χαμόγελο από το πρόσωπό της.
Για πάντα.
Επίσης μία νέα φωτογραφία αναρτήθηκε απο την επίσημη ιστοσελίδα του LoL στο facebook!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου